نیکزاد: هجمه به آقای رئیسی در مناظره اول در شأن آقایان نبود

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی حجت‌الاسلام رئیسی گفت: هجمه به آقای رئیسی در مناظره اول نه در شأن آن استاندار و معاون رئیس جمهور بود و نه در شأن جلسه مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهانه این حزب که به مناسبت در پیش بودن انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور علی نیکزاد رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی حجت‌الاسلام رئیسی و منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان که عصر امروز در محل این تشکل برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امیدواری ما این است که تمامی طیف‌هایی که برای موفقیت جبهه انقلاب فعالیت می‌کنند روز به روز هماهنگ تر شوند ولی به هرحال در برخی استانها گروه‌هایی هستند.

 

وی افزود: نتیجه نظرسنجی‌ها نشان می دهد که کاندیدای جبهه انقلاب از رقبا پیش است ولی به هر حال باید در این مسیر هزینه‌ها را به حداقل ممکن برسانیم. یکی از دغدغه ها این است که این 6 عزیزی که مورد تایید قرار گرفتند حالا به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه آقای رئیسی را رقیب خود می‌دانند و این حسنش این است که این مسئله در اذهان موج آفرینی می‌کند که این می تواند به موفقیت بیشتر آقای رئیسی کمک کند ولی از سوی دیگر یک تعداد از این کاندیداها در جریان انقلاب هستند و یک وضعیتی پیدا شده است که حضور این عزیزان فضایی را ایجاد کرده که برخی ستادهای آقای رئیسی هم چوب را می‌خورند و هم پیاز را.

 

باهنر گفت: مسئله دیگری که وجود دارد این است که یک عده دگراندیش همه این کاندیداها را پوششی در نظر می‌گیرند در حالی که در عمل چنین چیزی دیده نشد و آنچه که مسلم است این است که در نهایت همه کاندیداهای جریان انقلاب از سبد آرای آقای رئیسی استفاده می‌کنند و در نهایت سبد رای ایشان را تحت الشعاع قرار می دهند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به لزوم مشارکت حداکثری به عنوان مهمترین اصل در انتخابات گفت: از همه اینها مهمتر مسئله مشارکت است. چرا که رهبر انقلاب در جای جای سخنرانی‌های که در ایام اخیر داشتند به ویژه در 29 بهمن ماه مسئله مشارکت بالا را اصل دانستند و گفتند که این مسئله برای ما اهم و انتخاب اصلح مسئله مهم است. بنابراین کسانی که دل در گرو نظام و انقلاب دارند باید بدانند که همه ما مسئول هستیم که سطح مشارکت را در انتخابات پیش رو بالا ببریم و از سوی دیگر به شکل طبیعی کاندیدای مدنظر خودمان آقای رئیسی را با رویکرد هر خانه یک ستاد مورد حمایت قرار دهیم تا نتیجه مطلوب نیز حاصل شود.

 

در ادامه این نشست علی نیکزاد رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی حجت‌الاسلام رئیسی طی سخنانی اظهار داشت: عملکرد دولت در این سالها موجب شده تا باور مردم دچار مشکلات عدیده شود به ویژه در این باب که آیا دولت اساساً در فکر مردم است یا خیر. از سوی دیگر سرمایه اجتماعی در این سالها به شدت آسیب دیده و نزاع در برخی اوقات به سمتی رفته که عده‌ای شبهه ناکارآمدی نظام را مطرح می کردند.

وی افزود: با این وجود حضور آقای رئیسی در قوه قضاییه و عملکرد ایشان در دو سال گذشته سبب برکت و کارآمدی شد و موجب شد تا باور مردم نسبت به کارآمدی نظام تا حدی تغییر کند.

 

نیکزاد گفت: همچنین جوانان گام دوم انقلاب و صاحبان فکر، مدیران با سابقه انقلابی و صاحبان تجربه در حوزه تقنین در کنار هم تشکیل دهنده یک مجلس انقلابی شدند. امروز شاهدیم که این راه پیموده شده و به قله فتح خود در حال نزدیک شدن است و مسیر باز شده تا با تشکیل دولت انقلابی در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاست خارجی گام های بلندی در سطح شان و منزلت مردم برداشته شود.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به لزوم تلاش برای افزایش مشارکت مردمی در انتخابات گفت: باید دست به دست هم دهیم تا مشارکت بالا شکل بگیرد که این ممکن نیست جز اینکه مردم این باور را پیدا کنند که می توان مشکلات را با یک مدیریت جهادی ساماندهی کرد. این شدنی نیست مگر این که ما کسانی را سر کار بیاوریم که از سلامت فکری، اعتقادی و سلامت اقتصادی برخوردار باشد و عدالت در همه حوزه‌ها را به شکل واقعی باور داشته و حکمت و خردورزی داشته باشند.

 

وی افزود: آقای رئیسی در زمان ثبت نام اعلام کرد که به شکل مستقل وارد عرصه شده است و اگر کسی در چارچوب نظام و انقلاب در این عرصه قصد کمک داشته باشد دست او را به گرمی می‌فشاریم. ایشان گفت هر خانه یک ستاد و در این رابطه صحبتهایی را با من کرد و من به ایشان گفتم این بحث خوب است ولی اینکه گفتید ستاد تشکیل نمی‌دهید این شدنی نیست. علت اینکه در یک مقطع زمانی همه حکم می زدند این بود که ستاد مرکزی شکل نگرفته بود.

نیکزاد خاطرنشان کرد: نتیجه این شد که شورایی تحت عنوان شورای هماهنگی ستادهای مردمی برای ساماندهی فعالیت های انتخاباتی آقای رئیسی در استانها تشکیل شد و در کنار آن 8 عزیزی که به نحوی ثبت نام کرده بودند و عدم احراز خوردند یا اینکه در میانه راه انصراف داده بودند در ستاد انتخاباتی ایشان فعال شدند. در کنار آن 4 تشکل سیاسی از جمله شورای ائتلاف،‌ شورای وحدت، جبهه پایداری و طرفداران آقای قالیباف جلساتی را برگزار کردیم و هم اکنون با این دوستان کار را پیش می‌بریم.

 

وی افزود: البته تشکل‌هایی حتی از جناح اصلاح‌طلب به ما مراجعه و اعلام کردند که قصد تشکیل ستاد برای آقای رئیسی را دارند که تصمیم بر این شد که یک ستاد مردمی برای اینها تعریف کنیم. البته معنی حرف بنده این نیست که ما در یک آشفتگی به سر می‌بریم بلکه معنی حرف بنده این است که اگر کسی که در دورن خانواده انقلاب باشد و بخواهد به ما کمک کند ما دست او را می‌بوسیم. از سوی دیگر تشکل‌هایی مثل جامعه اسلامی مهندسین شان و جایگاه ملی دارند و برای پاسخ به چنین تشکل‌هایی یک حکم ملی از باب ستاد به آنها داده می شود تا بر اساس این حکم بتوانند در سطح کشور عملیاتی داشته باشند.

 

نیکزاد گفت: مناظره، فضای مجازی و پاسخ به شبهات می‌تواند در بهبود کیفیت رأی مردم تأثیرگذار باشد و به همین دلیل آقای رئیسی و ستاد در حال مدیریت این موضوع هستند. این در حالی است که در مناظره اول نگران تثبیت جایگاه آیت‌الله رئیسی بودیم؛ فردی در مناظره اول به آیت‌الله رئیسی هجمه کرد و گفت که ایشان شش کلاس سواد دارند در حالیکه این موضوع نه در شأن آن استاندار و معاون رئیس جمهور بود و نه در شأن جلسه مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری.

 

در بخش دیگری از این نشست منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان طی سخنانی با بیان اینکه وضع موجود به هیچ وجه قابل قبول نیست و برای تغییر آن باید کاری اساسی کرد، گفت: نقد اساسی به روال کشورداری و حکمرانی دولت فعلی وجود دارد. لذا باید تغییر ریل جدیدی بدهیم که نیازمند لوکوموتیوهای جدیدی برای این قطار است.

 

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان تصریح کرد: استراتژی آمریکایی‌ها درباره ایران کاملاً مشخص است و آنها اندازه خاصی را برای ایران در نظر گرفته‌اند که البته تفاوتی در نظر جمهوریخواهان و دمکرات‌ها وجود ندارد اما متأسفانه اجماع ملی در داخل کشورمان درباره آمریکا وجود ندارد و هر دولتی نظری متفاوت درباره آنها دارد و حتی دولت اول با دولت دوم یک فرد متفاوت از همدیگر رفتار می‌کنند.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های انتخاباتی شورای وحدت گفت:‌ شورای وحدت پنج ماه است که درباره انتخابات تولید محتوا دارد و حتی کمیته راهبردی این شورا اقدامات بسیار جدی در این باره انجام داده است و چند چالش را استخراج کرده‌ایم که می‌توانم به چالش وضع موجود و راهکارهای برون‌رفت از آن اشاره کنم. چهار روز پیش به آقای رئیسی گفتیم که کمیته سلامت شورای وحدت 26 سند مختلف را بررسی کرده و 13 محور جدی در این باره استخراج کرده است و این محورها تقدیم وی شده تا در مناظره‌ها و سخنرانی‌ها از آن استفاده کند. همچنین کمیته نفت و گاز ما هم محورهایی را استخراج کرده است.

 

متکی در پایان گفت: تمامی کمیته‌های استانی و شهرستانی شورای وحدت در خدمت آقای رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری هستند و با توجه به احکامی که آقای نیکزاد به عنوان رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت‌الله رئیسی به برخی احزاب ملی جریان انقلاب داده‌اند فعالیت سیاسی و انتخاباتی این احزاب به نفع آقای رئیسی فراهم شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر